Pakruojo dvaro rūmų restoranas – tai vieta, kur pasijusite tarsi tikri baronai ir baronienės pietaudami, vakarieniaudami ar minėdami gražiausias gyvenimo šventes išskirtinėje dvariškoje aplinkoje, kur puotaudavo patys ilgamečiai dvaro valdovai baronai Ropai. Puošni, elegantiška, žvakių šviesos apgaubta ir istoriškai kerinti vieta – dvaro rūmų restoranas – nepalieka abejingų jau ne vieną amžių.

Dvaro rūmų restoranas dirba savaitgaliais, o dėl kitų dienų reikalinga teirautis.

Informacija ir rezervacija: meniu@pakruojo-dvaras.lt, +37068241155

Asmeninių švenčių organizavimas ir programų grupėms rezarvacija:

renginiai@pakruojo-dvaras.lt, +37061812298.

Meniu

Sriubos, užkandžiai, salotos

Rūgštynių sriuba su jaučių žandais
7
Delikatesinė rūgštynių sriuba su jaučių žandais. Patiekiama su duonos trupiniais bei pagardinta žaliuoju aliejumi ir morkų kremu.
Rūkytas šamas
9
Šamas patiekiamas su rūkyto šamo kremu, jaunomis bulvytėmis, krapais, agurkais bei smidrais. Pagardinta grūdėtų garstyčių-krienų majonezu.
Smidrų salotos su ožkų sūriu
11
Lietuviškų smidrų salotos su ožkų sūriu, vytintais pomidorais bei ridikėliais. Patiekiama su linų sėmenų traškučiu ir petražolių majonezu.
Vietinių ūkininikų produkcijosdegustacija
16
Vietinių ūkininkų gamintų sūrių ir mėsos produktų rinkinys patiekiamas su užtepėle, šviežiomis uogomis ir namine duonele.

Pagrindiniai patiekalai

Perlinės kruopos su brandintu sūriu
15
Perlinės kruopos su lietuviškais smidrais, brandintu sūriu, žirneliais bei pagardintos jaunais špinatų lapeliais.
Šamo filė su brandintu sūriu
21
Šamo filė patiekiama su perlinėmis kruopomis, brandintu sūriu, krapais, lietuviškais smidrais bei pankoliu. Pagardinta garinto pieno padažu.
Žąsies filė su morkų granitu
22
Žąsies filė patiekiama su morkų kremu, morkų granitu, žąsies paštetu bei šviežiomis sezoninėmis uogomis. Pagardinta raudonojo vyno padažu.
Elnienos kepsnys su vyšnių padažu
25
Elnienos išpjova patiekiama su lengvai parūkytomis jaunomis bulvytėmis ir mėlynuoju svogūnu. Patiekiama su vyšnių padažu ir česnakų kremu.

Desertai

Naminiai dvaro ledai
6
Namų gamybos ledai, įvairių skonių. Teirautis gaspadinių.
Agurkų granita
6
Agurkų granita patiekiama su baltojo šokolado ir rūgpienio kremu, pagardinta medaus traškučiu bei šviežiomis uogomis.
Šokoladinė pagunda
7
Pusiau keptas, pusiau šaldytas šokoladinis pyragaitis be miltų. Patiekiamas su aviečių džemu, lazdyno riešutais bei sezoninėmis uogomis.

Vaikams

Rankų darbo skryliai
8
Firminiai rankų darbo miltiniai virtinukai grietinėlės padaže, patiekiami su sezoninėmis uogomis.
Anuškos varškėčiai
9
Kepti varškėčiai patiekiami su vyšniu sniegu bei sezoninėmis uogomis.

Programos dvaro rūmuose

Puotai su visa svita

DAUGIAU ATRADIMŲ DVARO RŪMUOSE

Kad liktų nepamirštama