Bilietai

1850-ieji. Gyvenimas dvare verda, ūkis klesti. Perpus jaunesnė gražuolė baronienė jau tris mergikes į svietą paleidusi, o baronas vis svajoja apie paveldėtoją, kuriam perleis dvaro valdymą. 

Tačiau vieną pilnamėnulę naktį dvariška pasaka virsta KRUVINU KOŠMARU… 

Kaip kiekviena šviesa turi savo šešėlį, taip ir kiekvienas turi savo baimę. Riba, skirianti gėrį nuo blogio, eina per kiekvieno žmogaus širdį. Tad labiausiai už viską reikia bijoti savo paties tamsos…  Meilė neša nemirtingumą, amžiną pradą. Meilė yra pats Gyvenimas. Tačiau Meilė gali mus paversti ir Žvėrimi… 

 
Spalio 18 d. (penktadienis) Spalio 19 d. (šeštadienis) Spalio 25 d. (penktadienis) Spalio 26 d. (šeštadienis) Spalio 31 d. (ketvirtadienis) Lapkričio 1 d. (penktadienis) Lapkričio 2 d. (šeštadienis)
Pakruojo dvaras kviečia leistis į romantiško tragizmo kupiną teatralizuotą patyriminę ekskursiją. Naktin iškils laiko spąstuose įkalinta šeimos drama – didžiausios žmogaus baimės ir nusidėjimai.  
 

Dvaro vietos, vienaip atrodančios dieną kitaip prakalba patamsiuose.  1 val. naktinės ekskursijos metu aplankysite: kankinių agonija ir krauju persigėrusį Bausmių rūsį, prieblandoje paskendusius pamėkliškus dvarvietės mūrus, lyg labrodorito brangakmenis enigmiškus baronų rūmus, o lydimi parko šešėlių pantomimos – sudalyvausite paskutinėse Gyvenimo iškilmėse – šermenyse…  

O po gedulingos procesijos, gausite raktą, kuriuo atversite duris į slėpiningąjį Panoptikumą. Čia, kiekvienas svečias pas dvaro orakulę išsitrauks savo likimo kortą ir dar galės leistis į unikalių makabringai rafinuotų erdvių tyrinėjimus:

 

Keistenybių kolekcija – vienintelis Lietuvoje įdomybių kambarys supažindinantis su brangių, egzotiškų, retų daiktų kolekcionavimu –  sena Europos monarchų, didikų tradicija – mini muziejais  turtingųjų namuose.  

Salon de Fortune –  Fortūnos kambaryje, svečiai, kuriuos domina asmeninis likimas, turi galimybę prisėsti prie dvaro orakulės kortų stalo ir gauti atsakymus į juos neraminančius klausimus. 

POST MORTEM kambarys liūdesiu ir netekties skausmu persismelkęs, vienitelis visame Pabaltyje Postmortem kambarys supažindinantis su Mirties apeigų papročiais jų svarba, istorine bei kultūrine kaita. 

Magiškoji krautuvėlė – kurioje galima rasti būrimui skirtų instrumentų, apsauginių talismanų, kristalų ir kitų magiškų įdomybių.  

Ir jei tik norėsite, galėsite gauti  orakulės rekomendaciją asmeniniam talismanui.

Bet tai dar ne viskas! 

Retro fotografo atelje – kad šis apsilankymas dvare neišblėstų iš atminties,  dalyvius kviečiame leistis į ne ką mažiau magišką retro fotografijos sesiją, kur mefistofeliškas fotografas savo senaisiais fotografavimo metodais, galįs pavogti žmogaus sielą ir įamžinti ją nuotraukoje. Taikomas papildomas mokestis.

Na, o po noktiurniškų pasivaikščiojimų, sužvarbę svečiai, galės sušilti ir pasivaišinti „Traktieriaus” karčemoje

TRUKMĖ: iki 1 val. 
APRANGA: pasipuoškite tematiškai.
Didžioji programos dalis vyksta lauke, tad rekomenduojame apsirengti šiltai. 
PROGRAMA VYKS: spalio 18, 19, 25, 26, 27, 30, 31, lapkričio 1, 2, 3 dienomis.
Galimybė įsigyti vėlesnių datų bilietus bus pasiūlyta artėjant renginio dienai.
PROGRAMOS LAIKAI: 18:00 val., 18:30 val., 19:00 val., 19:30 val., 20:00 val.
Pilnai užsipildžius grupei tas laikas iš pasiūlymų išimamas. Bilietas įsigyjamas konkrečiam programos laikui. Pavėlavus – galimai nepateksite į programą. 
REKOMENDUOJAMAS AMŽIAUS CENZAS: N-12.
KAINA: nuo 16 Eur/asm.
Kreiptis dėl rezervacijos grupėms renginiai@pakruojo-dvaras.lt

Dar daugiau šiurpinančių patirčių Jūsų kompanijai! Daugiau informacijos apie pramogas grupėms ir kolektyvams – el. paštu renginiai@pakruojo-dvaras.lt arba tel. +370 618 122 98.