Apynio krištolinis su šeivamedžių žiedais

35,00 

Turime

Apie produktą

Pakruojo dvaro spirito varykloje gaminant alaus spiritą, procesą kontroliuojame nuo pat pradžios. Pirmiausia iš salyklo verdame ir brandiname alų, kurį distiliuojame vandens garais senoviniuose, variniuose distiliavimo induose. Itin mažiems, tik 100-120 litrų alaus talpinantiems distiliavimo indams garas gaminamas, garo katilą kūrenant malkomis.

Alaus virimas ir gėrimo gimimas prasideda nuo salyklo pasirinkimo. Šį kartą lengvesne gėrimo struktūra besirūpinantį Pilsner salyklą papildėme šiek tiek svorio pridedančiu rugių salyklu. Dėjome citrusinių ir tropinių vaisių aromatais turtingus Azacca apynius, bei lėtai fermentuojančias ir lengvą vaisinį alaus charakterį formuojančias Crown lager Berlin mieles.