Kviečiame į svečius pas dvaro Malūnininką Levuką!
Jis papasakos unikalią Pakruojo dvaro malūnų istoriją, pakvies visus į XVIII a. vėjo malūną susipažinti su senosiomis dvaro malūnininko darbo tradicijomis, miltų ir naminės duonos gamybos procesais. Ragausite vietinio regiono alaus, mėgausitės patiekalais, kuriuos gaminant naudojamas alus, susipažinsite su tradicijomis bei sužinosite daug įdomių, linksmai pateiktų faktų. O alus, be abejo, neatsiejamas nuo skanaus maisto, linksmos kompanijos bei geros nuotaikos!
Programą sudaro ekskursija po Malūnininko valdas, edukacinės dalys „Alaus kelio pažinimas“, „Duonos kelias“ ir smagioji dalis karčiamoje Traktierius.
Tai – smagi 2,5 valandų trukmės edukacinė-pramoginė programa su pietumis / vakariene, kurios metu privaloma garsiai kaukšėti padais, alaus bokalus kilnoti, juoktis iki ašarų, mėgautis maistu ir mylėti vieni kitus.
Malūnininko programos meniu
Karšti patiekalai
Kiaulienos dešros su troškintais kopūstais ir apkeptomis bulvėmis.
Užkandžiai ir desertas
Alaus sausainiai su kmynais;
Kepta duona ir virtos pupos;
Varškės spurgiai su cukraus pudra.
Alaus degustacija (0,6 l / asm.)
Pakruojo dvaro šviesus alus;
Pakruojo dvaro tamsus alus;
Gira;
Kepintas salyklas.
Programos trukmė
2,5 valandos
Minimalus dalyvių skaičius
15 asm.
Kaina
38 € / asm.
Minimalus mokestis, kai mažiau nei 15 asm.
570 €